Diamantboring

Diamantboring i beton vægge og gulve

Har du brug for en kompetent virksomhed, der tilbyder diamantboring i Kolding, Vejle eller Fredericia, er vi hos Egely Murerforretning et erfarent firma, der tilbyder såvel private, erhverv og det offentlige diamantboring i høj kvalitet.

Skal der bores huller i beton, vægge eller gulve, er diamantboring den optimale løsning. Vi har redskaberne til at bore vandrette, skrå og lodrette huller samt til at bistå med boring nedefra og op.

Skal du have boret huller til noget i privaten eller på arbejdspladsen, udfører vi alle former for boring, hvor du blandt kan få ventilationsboring og diamantskæring, hvor der er altoverskyggende fokus på kvaliteten.

Få boret huller i alle størrelser med professionel diamantboring

Med diamantboring er det muligt at bore alle størrelser huller til eksempelvis rørgennemføring af enhver slags.

Vi borer huller ned til Ø20-30 mm og helt op til Ø450 mm, så du kan få det i den ønskede størrelse, du har behov for til dit projekt.

Det forudsætter et stort kendskab og en høj ekspertise at udføre en diamantboring korrekt, så resultatet bliver fejlfrit.

Det er en manøvre, der beror på korrekt opmåling, hvorfor det er et meget grundigt og eksakt tiltag sammenlignet med en betonhammer. Det er også relativt begrænset, hvad det medfører af støj, støv og ødelæggelser af murværk, da man skærer lige igennem.

Se vores referencer

Modtag uforpligtende tilbud på din opgave

Søger du et godt tilbud på diamantboring, har vi mange års erfaring med at hjælpe kunder til at få boret ud til rør og lignende, der kræver en eksakt diameter. Skal der skæres ud til dørhuller eller andet, er vi parate til at løfte din opgave, Vi garanterer for høj kvalitet, og stor præcision.

Vi rydder naturligvis pænt op efter os selv, så der er pænt og ryddeligt. Lad os give dig et uforpligtende tilbud på din opgave.