Til- og ombygning

Tilbygning giver mere plads og råderum

Overvejer du, om du skal få opført en tilbygning i stedet for at flytte eller bygge nyt? Hos Egely Murerforretning har vi speciale i tilbygning, da vi igennem mange år har hjulpet mange kunder i Kolding, Vejle og Fredericia til at realisere deres boligdrømme.

En tilbygning er et godt alternativ til en flytning, hvis du er glad for at bo i din nuværende bolig. Skal der laves ekstra værelser, kontor, udestue eller noget andet, der giver mere plads og råderum i boligen, tilbyder vi et stort katalog af former for tilbygning og ombygning. Vi tager dine ønsker alvorligt og bygger nyt, som er i samme materialer og stil som det eksisterende byggeri. Lad os høre om dit projekt, så vi kan være med fra start til slut. På den måde får vi størst mulig indsigt i jeres krav til den nye tilbygning.

Få opført en tilbygning af kvalitetsbevidste håndværkere

Virker det uoverskueligt selv at varetage et helt byggeprojekt, varetager vi det gerne for jer. Vi er med fra idéudvikling til sidste hånd på værket. Vi sørger for at indhente godkendelser og tilbud hos underentreprenører, og så finder vi de relevante håndværkere, som hjælper os med at fuldføre projektet.

Vi anvender naturligvis de bedste byggematerialer på markedet, og da vi er kvalitetsbevidste håndværkere med stor faglig integritet, er din tilbygning i gode hænder. Vi er ikke tilfredse, før du er.

Har du brug for rådgivning omkring din tilbygning, har vi masser af gode idéer og erfaring at trække på. Vi er altid klar på en udfordring, hvis du ønsker du noget helt særligt.

Se vores referencer

Lad os hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme

Er du fast besluttet på, at du vil have opført en tilbygning, er vi parate til at hjælpe dig med det hele. Vi tager opgaven fra jeres skuldre, så I kan nyde, at jeres boligdrømme er på vej til at blive realiseret.

Lad os tage en snak om jeres tanker og idéer, så vi sammen kan finde den ideelle løsning til jer.